10.04.2015 року - закінчились курси підвищення кваліфікації для практичних психологів

2015-04-17

На базі КЗ "КОІППО імені Василя Сухомлинського" з 30.03. по 10.04. 2015 року проходили курси підвищення кваліфікації для практичних психологів з проблематики "Організаційні та методичні засади удосконалення професійної діяльності практичного психолога".

Під час проведення курсів було враховано попередні побажання слухачів (проведено он-лайн-опитування) щодо темати лекційних та практичних занять. Тому, працівниками інституту було проведено ряд занять та спец курсів, саме: "Використання асоціативних карток в діагностичній роботі практичного психолога", "Використання методів казкотерапії в корекційно-розвивальній роботі практичного психолога", "Організація психологічної роботи з розв язання проблеми насильства в школі", "Психодіагностика та профілактика суїцидальної поведінки в учнівському середовищі", "Дорослішай на здоров я" та багато іншого.

Цікаво та змістовновно пройшла практика на базі КЗ "Центр соціально-психологічноїреабілітації дітей" Кіровоградської області.

Під час практики слухачі ознайомись з корекційно-реабілітаційною роботою щодо соціально-дезадаптованої поведінки дітей з проблемних сімей та з основними етапами психотерапевтичної підтримки даної категорії.

/Files/images/CIMG4398.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 275

Коментарi