Обласний тренінг «Формування громадської свідомості у дітей та підлітків»

2016-01-20

Обласний тренінг «Формування громадської свідомості у дітей та підлітків»


20 січня 2016 року на базі КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського» відбувся обласний тренінг для соціальних педагогів загальноосвітніх навчальних закладів з проблеми «Формування громадянської свідомості у дітей та підлітків».

В даному заході прийняли участь 9 соціальних педагогів із Кіровоградського, Новгородківського, Компаніївського, Маловисківського, Новоукраїнського районів, та міст Знам’янка, Світловодськ, Кіровоград.

В процесі проходження тренінгу розглядалися питання щодо, особливостей та шляхів формування громадянської свідомості у дітей та підлітків; застосування інтерактивних методів формування громадянської свідомості; формування громадянської свідомості учнів та підлітків засобами інформаційно-комунікативними технологіями, та застосування діагностичного інструментарію для визначення рівня сформованості громадської свідомості у дітей та підлітків.

За підсумками обговорення, можна зробити такий висновк: що соціальними педагогами було опановано основні принципи та підходи до реалізації громадянського виховання, та застосування інтерактивних технологій у формуванні громадянської свідомості.

Після закінчення тренінгу соціальні педагоги отримали сертифікати учасників тренінгу.

Кiлькiсть переглядiв: 272

Коментарi