25.04.-06.05.2016 закінчилися курси підвищення кваліфікації практичних психологів

2016-05-06

25.04.-06.05.2016 закінчилися курси підвищення кваліфікації практичних психологів

На базі КЗ "КОІППО імені Василя Сухомлинського" з 25.04. по 06.05. 2016 року проходили курси підвищення кваліфікації для практичних психологів з проблеми: «Формування професійної компетентності практичного психолога в умовах модернізації освіти».

Під час проведення курсів було враховано попередні побажання слухачів (проведено он-лайн-опитування) щодо темати лекційних та практичних занять. Тому, працівниками інституту було проведено ряд занять та спец курсів, саме: «Навички кризового консультування та розвиток психосоціальної стійкості до стресу у дітей», «Сіменйна розмова», «Стиль педагогічного спілкування як основа педагогічної взаємодії.Бар'єри педагогічної взаємодії», «Моніторинг «Оцінювання якості роботи школи», «Україна в світових інтеграційних процесах: ментальний аспект», «Психолого-педагогічні аспекти роботи з подолання проявів насилля в освітньому середовищі», Конференція «Формування професійної компетентності практичного психолога» та багато іншого.

Цікаво та змістовновно пройшла практика на базі . дошкільного навчального закладу № 61 «Гніздечко» Кіровоградської міської ради, практичний психолог Немикіна О.А., під час практики слухачі ознайомились з «Функціональною моделлю реалізації системи роботи з обдарованими дітьми в ДНЗ»

Кiлькiсть переглядiв: 290

Коментарi